Novilon«

Novilon« is een mooie vinyl vloerbekleding die zich naadloos ontrolt naar uw wensen. Want Novilon«-vloeren zijn mooi, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam. Mooi, dankzij de prachtige dessins en kleuren. Gemakkelijk, dankzij het eenvoudig onderhoud. Comfortabel, dankzij de veerkracht en de warme uitstraling. En duurzaam, dankzij de sterke toplaag en samenstelling. Echt een vloer om u thuis te voelen.


De vloer die alles heeft

Dat komt door de vele verschillende kleuren, dessins en structuren. Metaalgetinte dessins, houtpatronen, moderne kleuren en tegelstructuren, u vindt ze allemaal terug in de collectie.

Novilon« is een praktische vloerbekleding waar vlekken en vuil nagenoeg geen vat op hebben. Daarom kost het dagelijks onderhoud u nauwelijks tijd. Novilon« is zacht en warm aan de voeten en bovendien antistatisch. Het harmonieert met de warmte van uw interieur en zorgt voor rust en stilte door de geluiddempende kwaliteiten. Tot slot: de levensduur. Novilon« is gemaakt om lang, heel lang mee te gaan. Daarvoor zorgen de oersterke dikke toplaag (Diamond Seal) en een stevige structuur die jaar na jaar flexibel blijft. Dus als je alles bij elkaar optelt, is Novilon« de enige vloer die Úcht alles heeft.


Duurzaam

Niets is vervelender dan een vloer waar na een jaar intensief gebruik het moois al af is. Met Novilon« hoeft u daar niet bang voor te zijn, want Novilon« heeft als enige Diamond Seal, een sterke beschermlaag die zorgt voor extreme kras- en slijtvastheid. En dat is nog maar ÚÚn aspect van het duurzame karakter.


Garantie

Op alle Novilon« kwaliteiten krijgt u van Forbo Flooring tot 15 jaar garantie vanaf de aankoopdatum, mits de vloerbedekking volgens de richtlijnen van Forbo Flooring is ge´nstalleerd en onderhouden. Vraag bij aankoop van Novilon« naar het garantiecertificaat. Lees zorgvuldig de voorwaarden en bewaar dit garantiebewijs zorgvuldig. Het bezegelt onze belofte voor jarenlang zorgenvrij gebruiksplezier.

Alle Novilon« kwaliteiten dragen het keurmerk 'Goedgekeurd Keurmerkinstituut'. Dit geeft de garantie dat Novilon« voldoet aan wettelijke productvoorschriften, inclusief verpakking en productinformatie.


website Novilon«